Life Unexpected – Viaţă neaşteptată


Dupa ce traieste 15 ani la familii adoptive, Lux decide sa devina o persoana emancipata. Pentru asta are nevoie de aprobarea parintilor sai legali,a sa ca pleaca in cautarea lor. Il cunoaste pe Nate „Baze” Bazile, un barbat care locuieste deasupra unui bar si care ii place sa petreaca noptile imbatandu-se cu prietenii sai in barul din cladirea tatalui sau – pentru care ii plateste chirie – si care ramane uimit atunci cand afla ca are o fata.Lux este foarte suprinsa cand Nate ii spune ca mama sa este Cate Cassidy,starul de la radio-ul local,impreuna cu logodnicul sau, Ryan Thomas. Cand judecatoarea le ofera lui Nate si Cate custodia temporara a fetei,ei accepta sa ii dea fetei familia care ea o merita, fara sa stie ca viata lor se va schimba radical cand vor incepe sa isi dea seama cat timp au pierdut cu fata lor,incercand acum sa recupereze timpul pierdut.

Serialul are doar un sezon, a aparut pe 18.01.2010 si s-a terminat pe 12.04.2010. Serialul a fost difuzat de postul CW si sezonul intreg are 13 episoade. Inca nu s-a anuntat daca se va face si un al doilea sezon. Eu am vazut pana acum 7 episoade si mi se pare destul de tare. Puteti sa-l incercati si cred ca o sa va placa pentru ca se axeaza pe tema parinti – copii (adolescentii mai mult) si acum sincer : Cine nu are probleme cu parintii?

Serialul se difuzeaza in Romania pe AXN – Viata Neasteptata.

Episoadele:

1) Pilot

2) Home Inspected

3) Rent Uncollected

4) Bong Intercepted

5) Turtle Undefeated

6) Truth Unrevealed

7) Crisis Unaverted

8 ) Bride Unbridled

9) Formal Reformed

10) Family Therapized

11) Storm Weathered

12) Father Unfigured

13) Love Unexpected

Mie imi plac foarte mult serialele de pe CW. Mai urmaresc Gossip Girl, One Tree Hill si The Vampire Diaries(despre care am vorbit si pe blog) . De restul, urmeaza in curand.

Nota: 10

Trailer:

~Alex

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s