Leap Year – An bisect


Amy Adams şi Matthew Goode sunt protagoniştii comediei romantice An bisect, în care o tânără e decisă să plece în călătoria vieţii ei pentru a-l cere în căsătorie pe dl. Perfect, pentru a descoperi pe parcurs că destinul îi pregătise cu totul altceva.

După ce trece şi al patrulea an de când sunt împreună fără nicio cerere în căsătorie, (Amy Adams) se hotărăşte să se ocupe personal de problemă. Ştiind că o tradiţie irlandeză dă voie fetelor să-şi ceară în căsătorie iubiţii pe data de 29 februarie, Anna îşi urmează iubitul plecat într-o delegaţie la Dublin, decisă să fie ea cea care va îngenunchea în faţa lui pentru marea propunere.

Dar avioanele, vremea şi…. soarta o aruncă pe Anna în celalaltă parte a Irlandei, într-un colţ uitat de lume şi i-l scoate în cale pe arătosul dar foarte morocănosul Declan (Matthew Goode), care se oferă să-i fie ghid pentru a traversa ţara spre Dublin. Pe drumul plin de peripeţii, cei doi descoperă că, uneori, calea spre dragoste te duce în locuri extrem de neaşteptate.

Am vazut acest film ieri seara si vreau sa spun ca este o comedie romantica relaxanta care te binedispune si te lasa cu zambetul pe buze.  Puteti sa-l incercati, mie chiar mi-a placut.

~Alex

Anunțuri
Această intrare a fost publicată în Filme.

3 comentarii la “Leap Year – An bisect

  1. Ana-Maria spune:

    Am downloadat filmul mai demult, dar din lipsa de timp sau aveam alte filme de vazut, nu l-am vazut:D. Dar sper ca azi sa-l vad…

  2. raluks spune:

    Pare dragut adica e cu Amy Adams :X si o sa il descarc imediat dupa ce vad toate cele 4 episoade nevazute din vampire diaries :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s