E oficial! Bill Condon va regiza Twilight 4


Summit Entertainment a confirmat miercuri informaţia conform căreia Bill Condon (Dreamgirls) va fi regizorul lungmetrajului Breaking Dawn, ultimul film al seriei Twilight, anunţă Hollywood Reporter.

Nu se ştE oficial! Bill Condon va regiza Twilight 4ie deocamdată dacă ultima carte din seria Twilight va fi ecranizată în două filme. Melissa Rosenberg este cea care va realiza scenariul adaptat, după romanul lui Stephenie Meyer. Rosenberg a scris scenariile şi pentru primele trei lungmetraje Twilight.

Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner vor face parte şi din distribuţia celei de-a patra pelicule.

Bill Condon a scris şi regizat Kinsey şi a realizat scenariul muzicalului Chicago. A luat un Oscar pentru scenariul adaptat al filmului Gods and Monsters.

Cel de-al treilea film al seriei Twilight, Eclipse, ajunge în cinematografe la începutul lunii iulie.

Sursa: www.cinemagia.ro

Cineastul Bill Condon, cel care va regiza ultimul film al seriei Twilight, si anume Breaking Dawn, a publicat pe pagina oficiala a Summit-ului un text in care explica de ce a acceptat sa cinematografieze romanul, si a oferit cateva dintre propriile sale interpretari ale evenimentelor din universul creat de Stephenie Meyer:

“In primul rand sunt si eu usor obsedat de vampiri, inca din perioada serialului Dark Shadows, pe care l-am urmarit in copilarie. Insa acest aspect n-a fost suficient pentru a ma face sa regizez un film cu si despre vampiri, chiar daca primele scenarii si eforturi regizorale au fost motivate de o puternica iubire pentru filmele horror. De cand am facut Gods and Monsters, acum mai bine de 10 ai de ani, tot incerc sa ma reintorc la o poveste cu tente gotice. Minunata lume creata de Stephenie a atins multe punte sensibile in cititori, si nu e greu de inteles de ce. Pentru mine personajele ei sunt in acelasi timp fara varsta si moderne. Plasate intr-un peisaj frumos, intr-o zona cu o foarte puternica ersonalitate, Bella, Edward, Jacob si restul personajelor trec prin experiente primare, universale: dorinta, disperare, gelozie – si totul ajunge la forma perfecta in Breaking Dawn. Acesta e ultimul capitol in cel mai bun sens al cuvantului; nu e doar vast ca obiectiv si proportii, e si foarte intens din punct de vedere emotional. Sunt un mare fan al lui Kristen, Robert, si a lui Taylor, si-am vrut sa fie eu cel care lucreaza cu ei si-i ajuta sa aduca in cinematografe atat de iubitele personaje care sunt acum la final de aventura. Ce-ar putea fi mai fascinant de-atat?”

Breaking Dawn intra in productie in aceasta toamna, anunta stie-ul CinemaRX.

~Alex & Andreea

Reclame
Această intrare a fost publicată în Filme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s