Beastly


Beastly este o repovestire a cartii Frumoasa si Bestia. Inca nu a aparut la noi, dar sigur va fi un succes fiindca a tradus-o Shauki.

Sinopsis:  BEASTLY spune povestea lui Kyle Kingsbury, un adolscent bogat, popular şi frumos (cu tată vedetă, prezentator de ştiri) care trăieşte doar pentru a se distra şi a-i jigni pe cei urâţi. Însă sosirea la şcoala sa exclusivistă a unei noi… „eleve”, Kendra, o fată ciudată şi extravagantă, va schimba viaţa sa şi a câtorva alte persoane.
Un bal al bobocilor, un trandafir alb, un blestem, o vrăjitoare, un profesor orb şi, nu în cele din urmă, o fată simplă, cu ajutorul căreia vom învăţa c ă nu tot ce e frumos e şi bun şi că dragostea adevărată poate fi găsită în nişte feluri mai… ciudate, sunt elementele-cheie ale romanului.

BeastlyS-a facut si un film care va aparea pe 12.11.2010 la noi.

Beastly

Sinopsis:

Alex Pettyfer este Kyle Kingson, un tânăr care le are pe toate: este frumos, inteligent, bogat şi are multe posibilităţi. Dorind să îşi bată joc şi să o umilească pe cea mai respingătoare colegă de clasă, el o trece pe „listă” pe gotica Kendra Hilferty (Mary-Kate Olsen). O invită la o petrecere din cadrul şcolii, unde o abandonează într-un mod crud, necivilizat. Ea se răzbună, aruncând o vrajă asupra lui, care îl transformă în tot ceea ce el nu este. Furios din cauza noii înfăţişări, Alex o confruntă pe Kendra şi îşi dă seama că singura soluţie de a scăpa de vrajă este să facă pe cineva să se îndrăgostească de el aşa cum este: un lucru pe care îl consideră imposibil. Îngrozit de aspectul lui, tatăl lui Kyle îl alungă la Brooklyn, în compania unui proprietar simpatic şi a unui tutore orb. În timp ce Kyle se gândeşte cum să îndepărteze vraja şi să îşi recapete viaţa, el riscă, oprind un dependent de droguri să ucidă un vânzător. Fiind conştient de această oportunitate, îi promite libertate şi siguranţă pentru fiica lui, Linda Taylor, dacă aceasta se mută în casa lui Kyle. Astfel începe călătoria lui Kyle pentru a găsi iubirea adevărată, în povestea lui hyper-moderna a clasicii Frumoasa şi Bestia.

Trailer:

~Andreea

Reclame
Această intrare a fost publicată în Filme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s