HERO.COM/VILLAIN.NET de Andy Briggs


HERO.COM – ÎN SLUJBA BINELUI de Andy Briggs, format de buzunar, 256 pagini, 27 de RON

În “Hero.com”, Toby şi prietenii lui descoperă din întâmplare un site de unde se pot downloada superputeri şi, dintr-odată, li se deschide o întreagă lume palpitantă şi plină de aventuri. În curând, însă, lucrurile scapă de sub control, când băieţii se trezesc implicaşi într-un complot condus de sinistrul Doc Tempest, care doreşte să preia controlul asupra lumii. Mama lui Toby este luată ostatică, pentru ca Doc Tempest să-şi poată pune în aplicare planul de a da peste cap vremea planetei şi a provoca astfel catastrofe în toată lumea.
Totul depinde acum de Toby şi prietenii lui, doar că puterile lor downloadabile au prostul obicei de a se epuiza taman când au nevoie mai multă de ele… Vor putea oare aceşti patru eroi neobişnuiţi să salveze lumea?

VILLAIN.NET – CONSILIUL RĂULUI de Andy Briggs, format de buzunar, 224 pagini, 27 de RON

Villain.net este site-ul rival al gloriosului Hero.com: făcând legătura între toţi bătăuşii lumii şi oferind contra-puteri şi ascunzători secrete pe alese. Iar când tânărul bătăuş Jake începe să-şi downloadeze propriile superputeri sinistre, el va cutremura lumea. V-aţi imaginat vreodată lumea condusă de un băiat de treisprezece ani, cu un temperament neplăcut şi cu o răutate înnăscută? Ei bine, Jake a făcut-o – şi cu ajutorul unui misterios superbandit porneşte la cucerirea propriului imperiu. Dar la Villain.net se coace ceva şi mai sinistru: Jake este pe cale să descopere că e doar un pion într-un inteligent plan al unui răufăcător de a distruge Hero.com şi pe eroii care asigură protecţia lumii. Dintr-odată, balanţa lumii se află în mâinile sale…
“Villain.net” este o poveste separată, dar reprezintă şi pandantul pentru “Hero.com” – ambele cărţi au personaje comune şi “Villain.net” oferă răspunsuri la câteva întrebări din “Hero.com”.

~Alex

Anunțuri
Această intrare a fost publicată în Carti.

2 comentarii la “HERO.COM/VILLAIN.NET de Andy Briggs

  1. vps spune:

    Nu inteleg o chestie la cartile astea…Care e legatura dintre ele???
    Trebuie citite amandoua una dupa alta?

    • Alex spune:

      Da, prima citita trebuie sa fie Hero.com, iar apoi Villain.net. Villain nu e continuarea la Hero, dar raspunde la cateva nelamuriri si sunt si cateva personaje comune. Eu am citit doar Hero.com, si e faina. O sa incep in curand si Villain.net. Oricum, ideea autorului e ft tare. Mi-ar placea si mie sa downloadez puteri de pe net, chiar daca acest lucru implica riscul de a muri.:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s