Dear JohnInspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris şi The Notebook sau A Walk to Remember), Dear John îl are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se îndrăgosteşte într-o permisie de frumoasa, dar şi conservatoarea studentă Savannah (Amanda Seyfried). Titlul filmului vine de la începutul scrisorilor pe care i le trimite Savannah soldatului.

Am vazut ieri filmul si mi s-a parut un film deosebit. A fost un film trist, la care in unele momente am si plans.A fost un film despre iubirea adevarata care ramane intacta peste trecerea anilor si timpul care se scurge prea repede.. Am vazut dragoste pura, profunda , dar cateodata dragoastea necesita si sacrificiu. Va vor uimi multe lucruri in acest film si va vor pune pe ganduri.Dupa parerea mea, cu toate ca am vazut numai filme ecranizate dupa cartile lui ( The Notebook, A walk to remember ) Nicholas Sparks este un om deosebit. Si ii multumesc pentru aceste capodopere literare, pe care trebuie neaparat sa-mi fac timp sa le citesc. In concluzie, Dear John este un film de nota 10 + care nu trebuie ratat.

John, un tânăr rebel şi confuz, renunţă la şcoală şi se înrolează în armată, neştiind ce altceva să facă în viaţă, până când o întâlneşte pe fata visurilor sale, Savannah. Atracţia reciprocă se transformă rapid într-o dragoste puternică, iar Savannah hotărăşte să-l aştepte pe John să-şi îndeplinească datoria faţă de ţară. Dar tragedia din 11 septembrie schimbă totul. John simte că trebuie să rămână alături de camarazii lui în aceste momente şi se înrolează pentru încă doi ani. Din nefericire pentru el, între timp, viaţa merge mai departe pentru Savannah care se îndrăgosteşte de altcineva. Scrisoarea care începea cu „Dragă John” frânge o inimă şi schimbă pentru totdeauna două vieţi. Întors acasă, John trebuie să se obişnuiască cu ideea că Savannah, acum o femeie măritată, este dragostea lui adevărată şi să ia cea mai dificilă decizie din viaţa lui.

CARTE DE BUZUNAR

Traducator: Laura Frunza
Nr. Pagini: 320
Domeniu de editare: romance
Aparitie: 26.9.2009

Pret: 24.99 RON

Cartea a aparut la editura Rao si o puteti comanda de aici


~Alex

Anunțuri

Un comentariu la “Dear John

  1. Ina spune:

    Cartea este absolut superbă ,o ador la fel şi filmul , chiar dacă unele lucruri sunt schimbate mi-a plăcut enorm. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s