Darul lui Mibs


Editura Gama,care recent publica numai cărţi pentru cei mici, a lansat o nouă colecţie, destinată cititorilor mai mari, primul titlu fiind DARUL LUI MIBS (Savvy, în original) de Ingrid Law, o carte ce a fost distinsă cu premiul Newbery Honor în 2008. Prin această colecţie numită PREMIUM, editura Gamaoferă copiilor şi adolescenţilor o selecţie de titluri distinse cu importante premii literare, primind astfel recunoaşterea internaţională a valorii lor”.

Cartea, tradusă de Dana-Maria Daia, poate fi comandată de aici, iar un mini-site (unde puteţi citi primul capitol) găsiţi aici.

Mibs Beaumont este pe cale să devină adolescentă. Ca şi cum aceasta perspectivă nu era suficient de înspăimântătoare, vârsta de treisprezece ani este cea la care membrii familiei Beaumont îşi descoperă darul – însă cu un frate care stârneşte uragane şi cu un altul care produce electricitate, situaţia promite să fie dificilă…, dar senzaţională.
Chiar înaintea aniversării ei, tatăl suferă un accident grav. Dintr-odată, dorinţa lui Mibs de a vedea cu ajutorul razelor X dispare precum o scânteie produsă de fratele ei: tot ce-şi doreşte acum este un dar care s-o ajute să-şi salveze tatăl. De fapt, Mibs este atât de sigură că va primi acest dar puternic, încât porneşte, pe ascuns, într-o călătorie spre spital, cu o rablă de autobuz, împreună cu fraţii ei şi cu copiii pastorului. Însă când autobuzul se îndreaptă în directia opusă, un lucru e sigur: după aceasta aventură extraordinară, nici unul dintre ei nu va mai fi ca înainte.

Citind povestea fascinantă a familiei Beaumont, se va schimba ceva şi în tine, ca şi cum ţi-ai fi descoperit propriul dar – şi cine poate spune că nu e aşa, odată ce ai învăţat cum să priveşti?

~Alex

Anunțuri
Această intrare a fost publicată în Carti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s