Celebra serie Amurg – Stephenie Meyer


Isabella Swan nu are parte de prea multa distractie de cand s-a mutat din insorita Arizona in Forks, un orasel in care ploua mai tot timpul. Dar cand se indragosteste de chipesul si misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun ca ar fi… vampir, viata ei ia o intorsatura total neasteptata! Edward este la randul lui atras de Bella, dar si de mirosul sangelui ei, asa ca fiecare apropiere de iubita lui e in acelasi timp o placere si un chin teribil – daca Edward isi pierde capul pentru o clipa, Bella isi pierde viata…

Traducator: Laura Frunza

Nr. Pagini: 384

Aparitie: 10.5.2008

Pret: 45.9 RON

Comanda aici

Titlul Românesc: Amurg
Titlul original: Twilight
Autor: Stephenie Meyer
Editura Românească: RAO
Editura originală: Little, Brown and Company

Ecranizare: Twilight (noiembrie 2008) cu: Kristen Stewart şi Robert Pattison

Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decât însăşi viaţa ei: Edward Cullen. Dar a fi îndrăgostită de un vampir este chiar mai periculos decât ar putea ea să-şi imagineze. Edward a salvat-o deja pe Bella din ghearele unui vampir periculos, dar acum relaţia lor cutezătoare îi pune în pericol pe toţi cei dragi lor şi cei doi îşi dau seama că necazurile abia acum încep… Toţi cititorii cuceriţi de bestsellerul lui Stephenie Meyer Amurg sunt dornici să afle cum se va desfăşura în continuare povestea celor doi neobişnuiţi îndrăgostiţi. Şi nu vor fi cu siguranţă dezamăgiţi. În Luna Nouă,lui Stephenie Meyer îi reuşeşte din nou o irezistibilă combinaţie dintre dragoste şi suspans într-o palpitantă poveste cu vampiri şi nu numai.

Traducator: Laura Frunza;Mihaela Frunza

Nr. Pagini: 480

Aparitie: 12.2.2009

Pret: 49.99 RON

Comanda aici

Ecranizare: New Moon (noiembrie 2009) cu: Kristen Stewart şi Robert Pattison

Între dragoste şi prietenie, tu ce ai alege?
Aventurile muritoarei Bella şi ale vampirului Edward continuă în romanul ECLIPSA. Prietenia fetei cu Jack, care se întâmplă să fie vârcolac, nu este deloc pe placul lui Edward, însă Bella e în primejdie, iar asta îi va apropia pe Edward şi pe Jack şi va duce chiar la o alianţă între vampiri şi vârcolaci. Bella suferă neputând răspunde iubirii lui Jack, dar trebuie să-şi urmeze pasiunea – să fie împreună cu Edward oricât de mare ar fi preţul pe care trebuie să-l plătească. Pentru asta însă trebuie să rupă legăturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este încă pregătită. Zbuciumul din inima Bellei, iubirea nemărginită a lui Edward şi umanitatea vârcolacului învolburează de pasiune acest roman în care nu întâmplător personajele se regăsesc în trăirile eroilor din La răscruce de vânturi.

TRADUCĂTORI: Laura Frunză şi Mihaela Frunză
FORMAT: Biblioteca RAO
NR. PAGINI: 630
PREŢ: 49,99 RON

Comanda aici

Ecranizare: Eclipse (iulie 2010) cu: Kristen Stewart şi Robert Pattison

Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite? Dacă viaţa ta ar fi tot ce ai putea să-i dăruieşti celui iubit, cum ai putea să nu i-o dai? Dacă ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevărat?A fi irevocabil îndrăgostită de un vampir reprezintă pentru Bella Swan atât fantezie cât şi coşmar,împletite într-o realitate extrem de periculoasă. Pe de-o parte este pasiunea ei intensă pentru vampirul Edward Cullen şi pe de altă parte legătura strânsă dintre ea şi vârcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoită să îndureun an plin de tentaţii tumultuoase, pierderi şi lupte acerbe între rivali pentru a ajunge la deznodământul dorit. Decizia ei iminentă de a alege fie întunecata, dar seducătoarea lume a nemuritorilor, fie o viaţă simplă de muritoare reprezintă acum firul de care atârnă soarta a două triburi.Alegerea ei a declanşat însă şi o serie de evenimente neaşteptate ce vor avea, probabil, consecinţe inimaginabile. Iar viaţa Bellei ar putea fi distrusă pentru totdeauna.

Nr. Pagini: 768
Aparitie: 11.6.2009
Pret: 54.99 RON

Comanda aici

SERIA AMURG de Stephenie Meyer:
• cele mai recente date de vânzări (februarie 2009) arată că seria s-a vândut în peste 42 de milioane de exemplare în toata lumea
• în Statele Unite, volumul Amurg s-a vândut în peste 13 milioane de exemplare
• potrivit USA Today, de la sfârşitul lui noiembrie 2008 una din cinci cărţi cumpărate în Statele Unite a fost scrisă de Stephenie Meyer
• fanii seriei au creat peste 100 de site-uri
• cărţile au fost traduse în 37 de limbi (printre care vietnameză şi chineză)
• romanele lui Stephenie Meyer au obţinut atât recunoaşterea publicului, cât şi pe cea a criticii: 30 de săptămâni pe locul 1 în topul New York Times Bestselling Series, 75 de săptămâni pe lista USA Today, 5 săptămâni pe primul loc în lista NYT, recomandarea New York Times Editor’s Choice, „Cea mai bună carte a anului” – Publishers Weekly, „Cea mai bună carte a deceniului” – Amazon, prezentă în Top 10 al cărţilor pentru tineri realizat de Booklist.

STEPHENIE MEYER
Ajunsă, odată cu această serie, cea mai răsfăţată autoare a Americii, Stephenie Meyer a absolvit Brigham Young University, unde a studiat literatura engleză. Casnică, de religie mormonă, Meyer şi-a dorit să arate prin cărţile ei că viaţa îţi dă întotdeauna posibilitatea să alegi şi calea cea bună. Totodată, a vrut să transmită tuturor tinerilor un mesaj în care crede cu tărie: emoţiile sunt importante, iar misterul iubirii platonice nu trebuie considerat desuet. Stephenie Meyer trăieşte în prezent în Arizona alături de soţul ei şi de cei trei fii ai lor. Romanul de debut,Amurg, a consacrat-o drept “cel mai promiţător tânăr autor al anului 2005” (Publishers Weekly).

Eu am citit intreaga serie si este preferata mea dupa Harry Potter( bininteles). O sa vorbesc intr-o alta postare(mai tarziu) despre ecranizari ( Twilight si New Moon) , dar si despre ghidul ilustrat ( Twilight si New Moon). Cine nu a citit aceasta serie, trebuie sa se apuce urgent. E incredibila!


Anunțuri

2 comentarii la “Celebra serie Amurg – Stephenie Meyer

  1. vps spune:

    Fenomenul Amurg…sper sa imi placa cartile cand o sa le citesc:D:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s