Jumper – Cartea


Ieri despre film, azi despre carte!

„O carte ce nu trebuie ratata. O lectura foarte placuta indiferent de vârsta, mi-a reamintit cum am început sa iubesc science-fictionul. (Orson Scott Card)

“Romanul de debut al lui Gould se bucura de un pedigree de exceptie, ce se revendica înca de la primul SF clasic despre un adolescent neînteles cu puteri paranormale, Slan de A.E. Van Vogt. În aceasta descendenta, Davy Rice fuge de un tata alcoolic folosindu-se de abilitatea sa de a se teleporta prin simpla putere a gândului.” (Booklist)
„Un debut extraordinar ce combina seductia scriiturii lui Heinlein cu o percutanta profunzime psihologica demna de cel mai matur autor. Scriind cu o intensitate demna de vremurile noastre întunecate, Gould relateaza povestea unui adolescent a carui viata capata o turnura neasteptata atunci când descopera ca se poate teleporta. […] Ce si-ar putea un cititor dori mai mult?” (Romantic Times BOOKreviews)

„Gould combina elementele fantastice cu tragediile si sentimentele unor personaje deosebit de realiste, povestea devenind astfel plina de suspans si aventura, dar cu atât mai credibila.” (Children’s Literature)

Editura: Nemira

An aparitie: 2008

Numar de pagini: 584

Dimensiuni carte: 11×18

O puteti comanda de aici de pe site-ul editurii Nemira.

In curand apare si volumul al doilea : REFLEX

David Rice, adolescentul care, datorită abilităţilor sale, se poate teleporta instantaneu în orice loc, atâta timp cât amintirea acestuia îi este vie în minte, este acum un adult care încearcă să ducă o viaţă normală împreună cu soţia sa, Millie. Lucrează ocazional pentru Agenţia Naţională de Securitate, acceptând numai misiuni pe care le găseşte corecte din punct de vedere moral. Dar în timpul unei întâlniri cu persoana de legătură a agenţiei, este răpit de o organizaţie puternică, aceasta sperând să se folosească de puterile sale în scopuri necurate şi Millie (care descoperise recent că şi ea are de asemenea abilitatea de “a sări”) porneşte într-o expediţie pentru a-l salva.

~Alex

Anunțuri
Această intrare a fost publicată în Carti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s