Hush hush


Adriyann recomandă tuturor o carte pe care tocmai a citit-o. Hush, Hush scrisă de Becca Fitzpatrich,  mi se pare o carte foarte bună. Tot Adriyann ne spune și câteva informații despre acțiune.

Rețeta pe care Becca a folosit-o e deja cunoscută și arhi-folosita: iubirea interzisa dintre o muritoare și un ne-om (în cazul de fata un înger căzut) însă a reușit să strecoare niște lucruri noi (care garantează o poveste pe placul iubitorilor de romance-fantasy). Deși se aseamănă cu Twilight (izbitor de mult în unele pasaje), povestea și felul de a scrie sunt excepționale. Personajele sale sunt extrem de bine conturate; aproape reale. Chimia dintre cele doua personaje principale (Patch și Nora) este electrica și incontestabila; un element al povestii ce va motiva cititorii sa o citească pe nerăsuflate pana la ultima pagina pentru a afla deznodământul.

Povestea se desfășoară într-un ritm alert și înainte sa-ți dai seama,s-a terminat;lăsându-te sa-ți dorești mai mult(ce bine ca volumul 2,intitulat CRESCENDO, este în curs de publicare).

Totul începe la ora de biologie (nu asa încep toate poveștile ?). In apropierea tablei, Barbie și Ken sunt goi, acoperiți în locuri strategice cu frunze de plastic. Capitolul studiat? Reproducerea.

Facem cunostință cu cele 3 personaje principale (Patch, Nora și prietena sa cea mai buna,Vee), atât de bine conturate încât avem impresia ca le cunoaștem de-o viata.

Profesorul de biologie(numit “Antrenorul”) o obliga pe Nora (descrisa de Patch ca fiind “atractiva,inteligenta și vulnerabila”;o studenta de nota 10), sa facă schimb de parteneri de laborator.  Astfel, părăsind-o pe Vee (o fata plinuță dar cu limba ascuțită), Nora se trezește dintr-o data lângă Patch(un tip sexy și misterios; genul de bad-boy tupeist peste care nu ai vrea sa dai în bezna nopții pe o alee pustie; refuzul sau de a dezvălui orice aspect din viata sa oferindu-i o alura magnetizanta).

In același timp, lucrurile iau o întorsătură periculoasa. Nora e sigura ca este urmărită. Camera ii este răvășită. In orice direcție ar privi îl vede pe Patch zâmbindu-i încrezător, de parca i-ar cunoaște fiecare gând. E clar ca Patch dorește ceva de la ea, dar nu are de gând sa-i spună ce.

Nora nu mai știe ce sa facă: sa-și asculte instinctul și sa păstreze distanta sau sa-și asculte inima și sa-i sară în brate. Pentru a scăpa de el, Nora își îndreaptă atenția asupra noului coleg transferat pe nume Elliot. Dar nici el nu e ceea ce pare a fi; conexiunea dintre el și Patch fiind mai primejdioasa decât și-ar fi putut ea închipui. Nora se gaseste prinsa într-un joc de răzbunare unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimba și motivele ascund secrete periculoase. Ambii par sa vrea ceva de la ea. Întrebarea este: Pe cine sa creadă?

~Andreea

Anunțuri
Această intrare a fost publicată în Carti.

3 comentarii la “Hush hush

  1. […] Crescendo Clatiti-va ochii cu noua coperta Crescendo, continuarea cartii Hush hush. […]

  2. rushh33 spune:

    Ideea cu ingerul mi se pare putin preluata dupa City of Angels.. mai putin faza cu ora de bio..

    • alexa_andras spune:

      da ideea e tot aia dar e cu totul diferit nu are in comun nik doar ideea……..daca s-ar fi luat dupa City of Angels nu ar fi diferenta 100% :D:D oricum cartea care se numeste INGERUL NOPTII (in limba romana) este bestiala !!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s