THE SHORT SECOND LIFE OF BREE TANNER


EDITURA RAO
ŞI LITTLE  BROWN  BOOKS FOR YOUNG READERS
AU PLĂCEREA SĂ ANUNŢE LANSAREA UNUI NOU TITLU
AL SCRIITOAREI-FENOMEN 
STEPHENIE MEYER:

CEA DE-A DOUA VIAŢĂ  A LUI BREE TANNER

Editura Little Brown US a anunţat că va publica după aproape doi ani un nou titlu al autoarei Stephenie Meyer. Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner este o nuvelă scrisă din perspectiva lui Bree, un personaj din romanul Eclipsa.
Nuvela, care are 192 de pagini, va fi lansată la ora 12.01 a.m, sâmbătă 5 iunie 2010, într-un prim tiraj de 1,5 milioane de exemplare.

Un dolar din fiecare carte vândută în Statele Unite din primul tiraj va fi donat Crucii Roşii Internaţionale, care ajută victimele calamităţilor naturale, precum cele care au avut loc în Haiti şi Chile.

Am fost surprinsă la fel ca toţi ceilalţi de această nuvelă, a afirmat Stephenie Meyer. Când am început să lucrez la ea în 2005, a fost un simplu exerciţiu care să mă ajute să explorez o altă latură a romanului Eclipsa pe care îl finalizam în acel moment. Credeam că va fi doar o scurtă povestire, pe care aş fi putut să o postez pe site-ul meu. Apoi, când a început lucrul la Fenomnul Amurg: Secrete de pe platoul de filmare, am considerat că ar fi potrivit ca această poveste a lui Bree să fie inclusă în  respectivul ghid. Dar povestea a devenit din ce în ce mai lungă, astfel încât această intenţie nu s-a mai putut materializa.

Întotdeauna am considerat Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner ca pe o dedicaţie specială pentru fani, a afirmat Meyer. Au fost atât de pasionaţi de tot ce a însemnat seria Amurg.

Fanii au aşteptat cu sufletul la gură o nouă carte a lui Stephenie Meyer, a declarat Megan Tingley, vicepreşedinte şi editor la Little Brown. Avem două motive să fim fericiţi – fiindcă le oferim fanilor posibilitatea de a citi această noua carte şi ne aducem astfel contribuţia pentru o cauză importantă.

Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate  în care trăieşte. Nuvela relatează marşul armatei vampirului nou-născut împotriva Bellei Swan şi a familiei Cullen, după întâlnirea lor memorabilă.
Personajul Bree nu numai că are un rol deosebit în Eclipsa, ci şi în filmul omonim  care va fi lansat de Summit Entertainment anul acesta în iunie. Stephenie a fost sufficient  de amabilă  încat să mă lase să citesc un draft al povestirii în timp ce pregăteam filmul Eclipsa, a afirmat regizorul  David  Slade. Mi-a plăcut foarte mult povestea, care ne-a inspirat în alegerea unor locaţii şi a unor scene. Cred că fanii vor fi fascinaţi de trăirile, de temerile şi de acţiunile acestui vampir în devenire.

Cea de-a doua viaţă a lui Bree Tanner va fi de asemenea disponibilă în format electronic pe 5 iunie, la 6 a.m. În plus, vor fi oferite mai multe informaţii despre Fenomenul Amurg: Ghidul Oficial, care va fi publicat spre sfârşitul anului.

În mai puţin de 5 ani, Stephenie Meyer a devenit un fenomen internaţional. Saga Amurg a fost vândută în aproape 50 de ţări şi în peste 100 de milioane de exemplare.
Romanele lui Stephenie Meyer au obţinut atât recunoaşterea publicului, cât şi pe cea a criticii: 30 de săptămâni pe locul 1 în topul New York Times Bestselling Series, 75 de săptămâni pe listaUSA Today, 5 săptămâni pe primul loc în lista NYT, recomandarea New York Times Editor’s Choice, „Cea mai bună carte a anului” – Publishers Weekly, „Cea mai bună carte a deceniului” – Amazon, prezentă în Top 10 al cărţilor pentru tineri realizat de Booklist

EDITURA RAO ÎŞI PROPUNE SĂ LANSEZE SIMULTAN CU EDITURA AMERICANĂ NOUL TITLU AL SCRIITOAREI STEPHENIE MEYER – CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER – PE 5 IUNIE 2010.

Sincer, eu ma bucur pentru aceasta carte. E un gest frumos din partea autoarei sa incerce sa ajute victimele cutremurelor din Haiti şi Chile.

~Alex

Anunțuri

3 comentarii la “THE SHORT SECOND LIFE OF BREE TANNER

  1. sabinna spune:

    Off topic: Hei! Ai primit un Sunshine Award din partea blogului Sabinna’s Angel for a story. Afla mai multe aici: http://sabinna.wordpress.com/2010/04/18/primul-premiu-al-blogului-fangtastic-bloggers-award/

  2. rushh33 spune:

    Aaa inca ceva ce au in comun Twilight si Vampire Diaries : In ambele exista cate un Matt si cate un Tanner. 😀

  3. […] 12. Noua si scurta viata a lui Bree Tanner, editura Rao […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s