Jurnalele Vampirilor


Între Amurg și True Blood, dar cel puțin un deceniu înaintea amândurora.

Iubirea adolescentină dintre un VAMPIR și o MURITOARE – Originalul

Trezirea

Elena Gilbert e obișnuită să obțină tot ce își dorește,  iar ceea ce își dorește ea este noul tip misterios, Stefan. Dar Stefan ascunde un secret mortal – un secret care îi va schimba Elenei viața pentru totdeauna…

Dragostea poate să ucidă

Un triunghi amorors mortal străbate timpul, din Florența sfârșitului de veac cincisprezece până într-un orășel american din zilele noastre – povestea iubirii adolescentine dintre doi frați vampiri și frumoasa fată împărțită între dragostea lor.

Elena

Fata cu ochi albaștri  de nestemată și păr de aur, întotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat își dorește.

Stefan

Distant și misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deși încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.

Damon

Sexy, periculos și mânat de dorința de a se răzbuna pe Stefan, fratele pe care îl învinuiește că la trădat. Hotărât să o aibă pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.

Nr de pagini: 288

O puteti comanda de aici de pe site-ul editurii.

În liniştitul orăşel Fells Church lucrurile se precipită Damon este mai nerăbdător şi mai hotărât ca oricând s-o facă pe Elena partenera lui, Regina Întunericului. Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline şi ale lui Tyler, în vreme ce Stefan înţelege că trebuie să-şi calce jurămintele şi să-şi înfrunte pe viaţă şi pe moarte fratele. Dar povestea ia o întorsătură neaşteptată…

Nr de pagini: 256

O puteti comanda de aici

Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui întunecate. Dar când în cele din urma îsi aminteste ca adevărata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare în Fell’s Church… iar cei trei vor trebui sa-si unească fortele într-o bătălie mortala.

Editura LEDA a lansat site-ul de precomandă al volumului 3 din seria Jurnalele Vampirilor de L. J. Smith – FURIA. Va fi disponibilă cu o reducere de 25%(29,92 lei) pe site-ul de precomandă. Comenzile se pot face inca de acum, cartea urmând sa apară în librarii din 20-25 aprilie 2010. Volumul „FURIA” are 288 de pagini. Formatul va fi normal (13×20) si cartonat (fără supracoperta).

Eu am citit primele doua volume si mi le-am cumparat de la editura Leda. Nu pot sa spun decat ca mi-au placut foarte mult si ca de abia il astept pe al treilea. Sa nu mai vorbim despre serial, care este genial. Dar despre acetsa o sa vorbesc probabil maine intr-o noua postare.

~Alex

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s