Seria Casa Noptii


Zoey Redbird este o adolescentă de şaisprezece ani, a cărei viaţă o ia complet razna în momentul în care primeşte Semnul Nopţii. Aleasă să fie iniţiată în şcoala de vampiri, Zoey pleacă de acasă, un loc pe care îl urăşte de moarte din pricina tatălui vitreg, şi începe o aventură care îi schimbă total viaţa. Dezamăgită de prieteni, plină de îndoieli şi de nesiguranţă, puştoaica nu o are alături decât pe bunica Redbird, al cărei sânge cherokee îl poartă şi ea în vine.
Ajunsă în Casa Nopţii, locul transformării ei în vampir adevărat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenţă, va trece prin întâmplări care îi vor confirma calităţile şi îi vor desăvârşi în cele din urmă destinul. Mai mult, va găsi acolo prieteni adevăraţi şi un loc căruia, în sfârşit, să îi aparţină.

P.C. Cast este o premiată autoare de literatură fantastică şi paranormală şi un profesor îndrăgit. Fiica sa, Kristin Cast, are şi ea premii pentru jurnalism, dar şi pentru poezie.
Vândut deja în peste 6 milioane de exemplare, primul roman din Casa Nopţii se bucură de un uriaş  succes internaţional!

O puteti comanda de aici

Pret: 39.90 RON

Număr pagini: 288

Titlul Românesc: Semnul
Titlul original: Marked

Autor: P. C. Cast & Kristin Cast
Editura Românească: Litera
Editura originală: St Martin’s Griffin
Traducător: Mariana Piroteală

„… Arătam cumplit. Eram palidă, iar sub ochi mi se desenau cearcăne vineţii. Desenele safirii de pe faţă, spate şi umeri contrastau puternic cu albul pielii şi cu petele ruginii de sânge de pe corp. Nu-mi scosesem colierul Fiicelor Întunericului. În lumina din baie, argintiul lănţişorului şi arămiul granatelor străluceau.
– De ce? am şoptit. De ce ai lăsat-o pe Stevie Rae să moară?
Nu aşteptam niciun răspuns şi nici n-am primit vreunul. Am intrat în duş şi am stat acolo o veşnicie, lăsându-mi lacrimile să se împletească treptat cu apa şi cu sângele şi să se ducă departe.“

În sfârşit, Zoey a înţeles că a fost înzestrată cu puteri neobişnuite de către Zeiţa Nopţii şi este acum noua preoteasă a Fiicelor Întunericului. Viaţa ei capătă noi contururi, se simte acasă în Casa Nopţii şi are chiar un iubit… sau doi. Dar iată că în lumea oamenilor se petrec nişte crime îngrozitoare şi toate semnele par să conducă spre şcoala pentru vampiri. Ca şi cum lucrurile nu ar fi destul de complicate, moartea loveşte şi Casa Nopţii, exact când Zoey are mai multă nevoie de prietenii ei.
În cele din urmă, va trebui să găsească în ea însăşi curajul de a înfrunta o trădare teribilă, care ar putea să-ii distrugă sufletul şi să pună în pericol întregul univers al şcolii. Aventura continuă aşadar într-o carte incredibil de tenebroasă, frumoasă şi şocantă!

O puteti comanda de aici

Număr pagini: 312

Pret: 39.90 RON

Forţele răului se pun în mişcare în Casa Nopţii, iar aventurile lui Zoey Redbird iau o întorsătură misterioasă. Cei care păreau că îi sunt prieteni se întorc împotriva ei, iar duşmanii declaraţi îi devin, în mod ciudat, prieteni. Aşa începe partea a treia a seriei, în care calităţile lui Zoey sunt puse la cea mai grea încercare de până acum. Stevie Rae, cea mai bună prietenă a protagonistei, este transformată în zombie şi încearcă din răsputeri să-şi păstreze umanitatea. Zoey nu are nici o idee despre cum o poate ajuta, dar este conştientă că totul trebuie să rămână secret faţă de toţi cei din Casa Nopţii, locul unde încrederea a devenit o calitate rară. Aşa cum rară, dar şi surprinzătoare, este şi situaţia în care se găseşte ea însăşi, aceea de a avea trei iubiţi, lucru care are potenţialul unui adevărat dezastru. Tocmai când pare că lucrurile nu pot fi mai rele de atât, încep să moară vampiri. De-adevăratelea. Curând, Zoey şi prietenii ei vor afla că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi…

Număr pagini: 312 281

Pret: 39.90 RON

O puteti comanda de aici

În curând va apărea cel de-al patrulea volum al seriei Casa Noptii, Înfruntarea.

Sinopsis:

Viața e o porcărie când îți pierzi prietenii, iar Zoey tocmai a aflat!

Într-o săptămână a reușit performanța de a-i pierde pe toți cei trei iubiți ai ei, precum și grupul de prieteni pe care îi avea în Casa Nopții. Mai mult decât atât, Neferet, Marea Preoteasă, a declarat război oamenilor, iar Zoey știe în adâncul inimii ei că acesta este un lucru greșit. Dar o va asculta oare cineva?

Existența tinerei în Casa  Nopții ia o întorsătură periculoasă, în vreme ce loialitatea îi este pusă la grea încercare, intenții șocante ies la iveală, iar un demon străvechi se trezște din nou la viață.

Aventura continuă într-un volum incredibil de tenebros, care te va lasă cu răsuflarea tăiată!

~Andreea

Anunțuri

2 comentarii la “Seria Casa Noptii

  1. Ina spune:

    Am citit primele 2 volume, Semnul şi Trădarea şi mi-au plăcut foarte mult ,în special Trădarea.:)
    Acum aştept volumul 3 Aleasa.:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s